Lakering af motorcykel for private og erhverv

Har du brug for lakering af motorcykel? Hos Haarby Industrilakering ApS har vi mange års erfaring med alle former for motorcykel-lakering. Det kan være en privat kunde eller erhverv, som ønsker lakering af motorcykel. Vi holder til i Haarby på Fyn, og har også kunder fra blandt andet Svendborg, Odense og mange andre steder.

Nyeste og bedste processer til lakering af motorcykel

Lakering af motorcykel kan være i forbindelse med en billig renovering af en ældre model, men det kan også være i forbindelse med reparation af en skade. Der kan endvidere være tale om en delvis MC-lakering. Desuden kan der være tale om en scooter, en knallert eller lignende.

Vi har opbygget en stor viden inden for forbehandling og overfladebehandling. Vi anvender kun de bedste og nyeste processer inden for mekanisk afrensning og kemisk forbehandling forud for lakering af motorcykel. Dermed sikrer vi den bedste korrosionsbeskyttelse ved enhver lakering af MC. Det sker altid under hensyntagen til belastning af det omgivende miljø.

Få et uforpligtende tilbud på MC-lakering i dag

Vil du høre mere om lakering af motorcykel? Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser. Vi udarbejder gene et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan kontakte os på telefon 64 73 21 13 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til os på e-mail bhr@hi-lakering.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​​Miljøvenlig industrilakering

Hvis vi har fanget din interesse, så vil vi meget gerne høre fra dig. Brug kontaktformularen på denne side, og få et tilbud på  ordenlig og miljøvenlig lakering og overfladebehandling.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Haarby Industrilakering ApS

CVR: 73724813

Kontakt

​Telefon: 64 73 21 13

E-mail: bhr@hi-lakering.dk