Sprøjtelakering

Leder du efter en virksomhed, der har specialiseret sig i sprøjtelakering? Hos Haarby Industrilakering ApS har vi stor ekspertise med sprøjtemaling og sprøjtelakering for blandt andet industri og andre erhverv. Vi har hjemsted i Haarby på Fyn, hvorfor vi betjener mange kunder i området såsom Svendborg og Odense.

Alle former for sprøjtelakering af alt fra metal til træ

Vi er blandt de førende virksomheder inden for industriel overfladebehandling med pulverlakering og vådlakering. Vi tilbyder alle former for sprøjtelakering af alt fra metal til træ, og vi påtager os både store og små opgaver. Mange af vores lakeringsopgaver er for industrien såsom maskinindustrien, møbelindustrien og lignende.

Vi har opnået store kompetencer inden for både forbehandling og overfladebehandling. Al sprøjtelakering sker i et kontrolleret miljø, og derfor er resultatet altid af høj kvalitet. Vores priser er som hovedregel konkurrencedygtige. Især når der tages hensyn til lakeringens kvalitet, finish og holdbarhed. Der er med andre ord tale om billig lakering i høj kvalitet.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

Vil du have mere information om sprøjtelakering? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om vores produkter. Vi giver også gerne råd og vejledning. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan kontakte os på telefon 64 73 21 13 for at få en drøftelse. Eller du kan skrive til e-mail bhr@hi-lakering.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Haarby Industrilakering ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter