Vådlakering

Kunst er ikke håndværk, men godt håndværk kan godt være kunst.

Hos HI Lakering er vi stolte af vores vådlakering, det er en klassisk lakeringsmetode som er specielt egnet til emner som ikke tåler høje temperaturer, men også til materialer som kræver høj korrosionsbeskyttelse. Efter en omfattende renovering i 2008 er vores anlæg helt up to date, og uanset om det er enkelte emner eller hele serier kan vi tilbyde vådlakering til faste priser og hurtig levering.

Vådlakering har været grundlaget for HI Lakering igennem 30 år og firmaet har fulgt udviklingen nøje således at det kun er de bedste og mest holdbare lak og malingstyper der i dag bruges. Ligeledes er erfaring vigtig når man skal vælge den rigtige lak til en opgave, også ud fra et miljø hensyn. Vådlakering fortages i dag mest med vandbaseret lak, men der er ingen regel uden undtagelser, der er enkelte produkter hvor man stadig er nød til at bruge opløselige lakker for at opnå optimal holdbarhed.

Med venlig hilsen

Benny

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Haarby Industrilakering ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter