Pulverlakering med termohærdende pulvere

Hos Haarby Industrilakering ApS tilbyder vi pulverlakering med termohærdende pulvere. Pulverlakeringsprocessen fandt sin plads i industriel overfladebehandling i midten af sidste århundrede med ståsted i termoplastiske bindemidler. Overfladebehandling med pulver betragtes i dag som en konkurrencedygtigt alternativ til emner, hvor der stilles særlige krav til eksempelvis slag- og ridsefasthed eller korrosionsbeskyttelse.

Vi er beliggende i Haarby på Fyn – tæt på både Odense og Svendborg. Vi håndterer såvel store som små opgaver inden for følgende områder: Elektronikindustrien, belysnings- og armaturfabrikkerne, maskinindustrien, møbelindustrien, butiksinventar samt specialopgaver. Processen ved pulverlakering foregår i et kontrolleret miljø på fabrik og resultatet er konsistent af høj kvalitet.

Overfladebehandling med pulver medfører en række fordele

Pulverlakering giver det færdige emne en lang række fordele, som samlet set gør processen til en attraktiv beskyttelse af stål og aluminium. Det medfører blandt andet følgende fordele:

  • ​Fremragende vejrbestandighed
  • ​Holdbarhedstestet efter Florida-testmetoden
  • ​Mulighed for graffiti-rens
  • ​Stor belægningselasticitet
  • Modstandsdygtig over for kemiske, mekaniske og korrosive påvirkninger

Disse fordele, som opnås ved belægning af metalemner gør pulverlakering til et attraktivt valg, hvor der kræves en optimal teknisk, økonomisk og kvalitetsmæssig god løsning for overfladefinish i modsætning til almindeligt malerarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på pulverlakering

Er du interesseret i en billig pris på pulverlakering til erhverv og industri, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores priser på pulverlakering- og belægning er som hovedregel altid konkurrencedygtig, når alternativerne til pulver sammenlignes under tilsvarende krav til kvalitet, finish og holdbarhed.

Ring til os på telefon 64 73 21 13 eller send en e-mail til bhr@hi-lakering.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​​Miljøvenlig industrilakering

Hvis vi har fanget din interesse, så vil vi meget gerne høre fra dig. Brug kontaktformularen på denne side, og få et tilbud på  ordenlig og miljøvenlig lakering og overfladebehandling.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Haarby Industrilakering ApS

CVR: 73724813

Kontakt

​Telefon: 64 73 21 13

E-mail: bhr@hi-lakering.dk