Vådlakering til emner der ikke tåler høje temperaturer

Hos Haarby Industrilakering ApS tilbyder vi vådlakering, som vi er stolte af at kunne udføre. Vådlakering er en klassisk lakeringsmetode, der er specielt egnet til emner, som ikke tåler høje temperaturer. Det anvendes dog også til materialer, der kræver høj korrosionsbeskyttelse. Vi er beliggende i Haarby på Fyn – tæt på både Odense og Svendborg.

Vådlakering har været grundlaget for vores firma gennem 30 år, og firmaet har fulgt udviklingen nøje. Således er det kun de bedste mest holdbare lak- og malingstyper, der bruges i dag. Ligeledes er erfaringen vigtig, når man skal vælge den rigtige lak til vådlakering.

Vi benytter moderne anlæg til enkelte emner eller hele serier

Efter en omfattende renovering i 2008 er vores anlæg helt ”up to date”. Uanset om der er tale om enkelte emner eller hele serier, kan vi tilbyde vådlakering til faste priser og hurtig levering.

Desuden lægger vi vægt på, at vådlakering udføres ud fra et miljøhensyn. Vådlakering foretages i dag mest med vandbaseret lak. Men der er dog stadig undtagelser ved enkelte produkter, hvor man stadig er nødt til at bruge opløselige lakker for at opnå optimal holdbarhed.

Kontakt os for et godt tilbud på vådlakering

Er du interesseret i en billig pris på vådlakering til erhverv og industri, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Ring til os på telefon 64 73 21 13 eller send en e-mail til bhr@hi-lakering.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​​Miljøvenlig industrilakering

Hvis vi har fanget din interesse, så vil vi meget gerne høre fra dig. Brug kontaktformularen på denne side, og få et tilbud på  ordenlig og miljøvenlig lakering og overfladebehandling.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Haarby Industrilakering ApS

CVR: 73724813

Kontakt

​Telefon: 64 73 21 13

E-mail: bhr@hi-lakering.dk